Modellen

Het assortiment van Ford auto's bestaat uit diverse modellen personen- en bedrijfsauto's. Hieronder kun je een overzicht vinden van de Ford modellen van de personenauto's.

  • Ka; dit is het kleinste model tussen de personenauto's van Ford. Het model heeft drie deuren en is perfect als boodschappenwagentje. Het is een klein model waarmee je makkelijk parkeert op een volle parkeerplaats.
  • Fiesta; is de auto die de Ka volgt in het rijtje van groot naar klein. De auto heeft een dynamische vorm en kent meerdere innovatie technische snufjes zoals de nieuwe autosleutel waarbij je geen autosleutel meer nodig heeft zelfs niet in je tas of zak.
  • B-max: dit model is ontworpen om in de stad mee rond te rijden. Naast zijn unieke en compacte design kent deze auto's veel verschillende innovatie technologieën. In de auto zit een automatisch rem systeem verwerkt.
  • Focus; dit is een van de bekendste modellen uit het assortiment. Deze auto is gericht op veiligheid, comfort, efficiëntie, gemak en besparing. De auto is zowel te koop in benzine als in een diesel versie.
  • (Grand) C-max: een vijf deurs model dat is dit model, in de C-max zijn onder meer stijl, flexibiliteit en innovatie samengebracht tot een. De auto kent schuifdeuren waardoor het makkelijk wordt om in te stappen.
  • Mondeo: Een coupé versie dat is de Mondeo, dit is een sportief en stijlvol model. Het is een zuinige auto die lage CO2 uitstoot heeft.
  • S-max: is een van de grootste modellen in het assortiment van Ford. Het is een sport auto die in twee uitvoeringen te koop is namelijk de bij vijfpersoons- en de zevenpersoonsauto. De twee uiterste gecombineerd dat is de S-max.  
  • Galaxy: Ruimte dat heb je zeker in de model, het is namelijk een echte gezinsauto waarin zeven personen kunnen plaats nemen. Wil je comfort in combinatie met veel ruimte kies voor de Galaxy.
  • Kuga: Het sportieve model in de collectie dat is Kuga, het model kan namelijk gerekend worden als een SUV, door de hoger liggende auto. De auto beschikt over four-wheel aandrijving waardoor het goed reageert op rij omstandigheden.

Het assortiment van personen auto's van Ford bestaat uit een redelijk veel mooie modellen. Alle met hun eigen innovatieve aspecten. Tijdens een van Ford spelletjes die je hier op de website kan vinden test je de Ford auto's.