Het merk

Het Amerikaanse automerk ontwikkeld auto's sinds het jaar 1863. De oprichter van Ford is de bekend Henry Ford, die na verschillende door starten uiteindelijke met Ford Motor Company een wereldwijd bekend automerk op de markt zetten. De auto's die werden ontwikkeld door dit automerk worden gericht op de normale man die over een auto wou beschikken. In het jaar 1908 werd het bekendste model ontwikkeld; Ford Model T. Henry Ford zijn hierover: 'Any customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black' oftewel het Ford Model T is in alle kleuren te verkrijgen zolang het zwart was.

Assortiment van Ford auto's

Het bedrijf Ford produceert naast personenauto's in verschillende modellen ook bedrijfsauto's. Ford is een van de bedrijven die hun verantwoordelijkheid neemt en werkt op een duurzame wijze. De auto's die bij Ford gekocht kunnen worden zijn een van meest zuinigste en schoonste exemplaren in geheel Europa. De brandstoffen waarop de automodellen rijden zijn onder andere diesel, benzine, LPG en bio-ethanol.

Rij in een Ford model

Toen de wereldwijde recessie ging het ook met Ford berg afwaarts. In 2009 ging het weer beter met het bedrijf. Buiten dat er veel auto's zijn van Ford waar in je in real life kan rijden, zijn er ook vele leuke autogames. Wil je hier een proefrit maken met een Ford model dat kan tijdens een van Ford spelletjes. Speel meerdere leuke Ford spelletjes online bij Fordfront.nl !